Hotel Bioterme Mala Nedelja


  • Lokacija: Ljutomer
več info kontakt

Hotel Bioterme 4* ponuja namestitev v sklopu naselja Bioterme, ki se nahaja v mirni dolini Male Nedelje, na območju, ki je leta 1976 bilo proglašeno za krajinski park, v 73 prostranih in zračnih sobah, ki so narejene iz povsem naravnih materialov. Leži med gozdovi, pašniki, griči in vinogradom, sredi neokrnjene narave, od koder prihaja pristna prleška kulinarika, katero odlično dopolnjujejo vina svetovnega slovesa iz ljutomersko – ormoških goric.

Je prvi okolju prijazen hotel v SV delu Slovenije in poseduje tudi znak Eko marjetice, ki zagotavlja visoke okoljske standarde v celotnem življenjskem ciklu in shemi trajnostnega turizma.  Ponuja zdravo bivanje, zdravo in lokalno pridelano hrano ter prijazno okolje tako za goste kot zaposlene. Opremljen je skladno z novo kategorizacijo namestitvenih obratov.

 

Slaba tretjina energije se pridobiva iz lastnega solarnega sistema (fasadni in strešni paneli), hotel se ogreva s termalno vodo iz lastnega črpališča. Ostali del kompleksa se ogreva in hladi s pomočjo toplotnih črpalk, skrbno se ločujejo tudi odpadki. Lastna čistilna naprava poskrbi, da se odpadne vode lahko uporabijo za splakovanje sanitarij.

Bližnja in daljna okolica ponuja zanimivosti za vse generacije. Ponuja tako miren in sproščen kot aktiven oddih.

 

 

 

 

POVEŽI SE