Hostel Pekarna


  • Lokacija: Maribor
več info kontakt

Hostel Pekarna se nahaja na desnem bregu reke Drave, ob robu Magdalenskega parka in blizu mestnega središča. Pekarna Hostel je del Kulturnega centra Pekarna, kompleksa zgradb, ki so jih zgradili avstro-ogrski vojaki za peko kruha za vojašnico na obrobju mesta v drugi polovici 19. in začetku 20. stoletja.

Zahvaljujoč Avstro-Ogrcem Hostel Pekarna ohranja tradicijo s ponudbo vsakodnevnega zajtrka s sveže pečenimi žemljicami.

Prostori Hostla Pekarna se nahajajo v drugem in tretjem nadstropju upravne zgradbe Mladinskega kulturnega centra Maribor (MKC Maribor). Ponujajo različne možnosti nastanitve, ki ustrezajo vsakemu popotniku. Gostom v skupnih sobah je na voljo skupna kuhinja, medtem ko studio apartmaji in apartmaji zagotavljajo udobje zasebne kuhinje, nekateri pa imajo tudi svoje terase.

Ne glede na to, ali raziskujete bližnje znamenitosti ali preprosto uživate v vabljivih skupnih prostorih, Hostel Pekarna zagotavlja nepozabno bivanje za vse, ki prestopijo njegova vrata.

hostel-pekarna-slovenia-green-hall-kitchen hostel-pekarna-slovenia-green-hall hostel-pekarna-slovenia-green-hall-room hostel-pekarna-slovenia-green-hall-terrace

POVEŽI SE