Hotel Thermana Park Laško


več info kontakt

Hotel Thermana Park Laško je center dobrega počutja, ki leži v neokrnjenem naravnem okolju tik ob reki Savinji. Pod eno streho združuje raznovrstne načine sprostitve telesa in duha. Vabimo vas v termalni center, pivnico termalne vode, Thermana & Veda Ayurveda center in Wellness Spa Center, v katerem si lahko privoščite celo medeno ali pivovsko kopel. 

V hotelu stremimo k varčni rabi naravnih virov, varovanju okolja in čim večji uporabi ekološko pridelane hrane. Sledimo smeri zmanjševanja količine odpadkov in ogljičnega odtisa. Naše goste in zaposlene ozaveščamo o okolju prijaznem ravnanju in jih spodbujamo k zdravemu načinu življenja. 

Smo ponosni prejemniki okoljskega znaka EU Ecolabel, priznanja Čebelam prijazno podjetje in certifikata Voda iz pipe, s katerim smo se zavezali, da svoje goste in zaposlene spodbujamo k pitju kakovostne vode iz pipe. 

PIKNIK Z OKUSI LAŠKEGA

Ste za aktivno in zeleno doživetje, začinjeno s ščepcem lokalne gastronomije?

Dogodivščini naproti se odpravimo s kolesi, vzorno opremljenimi za piknik. Preden poženemo pedala prejmemo vrsto namigov o zanimivih lokalnih aktivnostih, ki jih velja doživeti, da v polni meri izkusimo in okusimo Laško.

Kolesarimo po urejenih kolesarskih poteh, ki nam ponujajo idilične razglede na spokojno okolico. Ko nam začnejo pojenjati moči, je čas za premor, udobno namestitev na cvetočem travniku ter za okušanje dobrot iz piknik košarice. V njej najdemo z veliko mero ljubezni pripravljene prigrizke iz lokalnih surovin najvišje kakovosti in opremljene s certifikatom Okusiti Laško. Košara vsebuje kakovostno ponudbo lokalnih pridelovalcev in predelovalcev ter upošteva najkrajšo možno pot “od njive do piknik krožnička”. Po oddihu nam ostane dovolj časa za odkrivanje drugih skritih kotičkov v destinaciji. Dobrodošli, da Laško odkrijete na aktiven in lokalnemu okolju prijazen način. 

 

POVEŽI SE