Kamp Koren


  • Lokacija: Kobarid
  • Sezona: Vso leto
več info kontakt

Kamp Koren leži ob idilični smaragdni reki Soči, le 500 m od Kobarida in je prvi ekološki kamp v Sloveniji. Na voljo je 90 kampirnih mest za prikolice, avtodome in šotore, v katerih lahko skupaj prenoči do 360 gostov. Tisti, ki si želijo večjega udobja, se lahko namestijo v ekoloških brunaricah ali lesenih glamping hiškah. Kamp je odlična izhodiščna točka za športnike – kajakaše, raftarje, planince, padalce, ribiče in kolesarje. Pri nas si lahko izposodite gorska kolesa ali E-kolesa, se preizkusite na plezalni steni ali v adrenalinskem parku, sprostite v finski savni in solni sobi ali pa obiščete fitnes. V kampu se nahajata bar ter manjša trgovinica, kjer boste našli številne ekološke izdelke.

IZLET Z E-KOLESI

Vabimo vas k aktivnemu preživljanju prostega časa v objemu neokrnjene narave z odkrivanjem ter spoznavanjem kulturne dediščine, lokalne tradicije in hrane.

Z električnimi kolesi se boste podali na ogled romarske cerkve v Drežnici ter obiskali dva čudovita slapova Sopota in Krampež. S kolesi boste nato obiskali ekološko kmetijo, kjer boste aktivno sodelovali pri tradicionalnem postopku izdelave sira v stari sirarni z odprtim ognjiščem, poskusili boste različne domače mlečne in mesne izdelke, lastnik kmetije pa vam bo ob ognju pripovedoval zgodbe o siru, planšarstvu, drežniški kozi in življenju v hribih. Pozno zvečer sledi povratek v Kamp Koren, kjer se boste nastanili v čudoviti eko brunarici, glamping hiškah ali pa boste postavili šotor pod drevesi.

Več informacij o doživetju: LINK

 

 

POVEŽI SE